Design & kvalitet

"kvalitet er en ydelsespakke der kan bestå af op til flere ydelser og produkter"

Design
Vi har designet vores hjemmeside ud fra en overbevisning om at vores side skal være let, stilren og brugervenlig.
Vi har udarbejdet hjemmesidens design ud fra eye track analysen som består af at man skal fokusere på fakta,
overskrifter og de nødvendige oplysninger og derefter supplere med billeder. 

Kvalitet
W3C (World Wide Web Consortium) er en non-profit organisation der varetager arbejdet med udviklingen af HTML og CSS specifikationerne. (HTML og CSS er forskellige programmeringssprog red. "kode"). Det betyder at de tegner retningslinjerne for hvordan korrekt HTML og CSS kode skal skrives. 

Med alle vores webløsninger er vi meget beviste om betydningen af korrekt og optimal programmering. Det er måske ikke synligt for det blotte øje, men betyder rigtig meget når forskellige browsere skal vise vores side korrekt.

Placering i søgemaskinernes resultatliste kan også blive påvirket i negativ retning, hvis man ikke er opmærksom på detaljer i programmeringsfasen.

Hjælpeprogrammer som skærmoplæsere er også meget afhængige af at hjemmesidens programmering overholder de gældende standarder for at kunne fungere ordentligt.

Så for at sikre vores egen og vores kunders hjemmeside kan leve op til den gældende standard, leverer vi ikke en hjemmeside der ikke kan valideres af W3C. Se om din webløsning validerer her.
 
Vi stopper ikke vores tests ved W3C, men tester også nye hjemmesider i 4 versioner af internet Explorer (IE6, IE7, IE8 og IE9), Firefox 3, Opera 10, Safari 4 (så mac brugere også kan se din side korrekt), Google Crome og Lunascape 6. Alt dette for at sikre den højeste brugervenlighed og tilgængelighed.
 
W3C Validator results... W3C Validator results...