Web

"webløsninger der er til at arbejde med"
 
Webløsninger med CMS (Content Management System eller Kontrolpanel), søgemaskineoptimering (SEO), Facebookapplikationer, Rss feeds, og annoncering med Google AdWords, er alt sammen noget vi kan, og som vi meget gerne hjælper dig med.

Vi er et professionelt team, som laver kundetilpassede webløsninger, der giver dig hurtig nem adgang til at opdatere og vedligeholde dit website, så du kan minimere dine omkostninger til programmører og webdesignere etc. For at nå disse mål benytter vi vores eget gennemtestet danske CMS system (kontrolpanel) udviklet til brugere på alle erfaringsniveauer.

Vores CMS system (kontrolpanel), sikrer dig maksimal brugervenlighed vha. intuitiv og let genkendelig opbygning. Vores CMS system (kontrolpanel) er 100 % modulopbygget, og på dansk. Det sikrer, at du altid kan tilføje nye moduler, og funktioner når behovet opstår.

Står du med en opgave der kræver programmering af en helt ny funktion, eller et helt nyt modul står vi selvfølgelig også klar til at løse den opgave.
 
Uanset størrelsen på din webløsning har du altid adgang til online video hjælp i kontrolpanelet, hvor man kan finde hjælp til at lære hvordan de enkelte funktioner virker, naturligvis er alle hjælpe-videoer egen produktion og med tydelig dansk tale. Naturligvis er der også mulighed for at få et udvidet kursus i kontrolpanelet enten ude i din virksomhed eller i vores lokaler.
 
Ud over komplette webløsninger med CMS (kontrolpanel), tilbyder vi også professionel konsulentbistand til søgemaskineoptimering (SEO), annoncering med Google AdWords, Facebookapplikationer, RSS feeds samt webservicecheck hvor vi på opfordring uarbejder tilbud på tiltag for eksempelvis på synlighed, optimeret arbejdsgange, brugervenlighed etc.

Vi udvikler unikke grafiske produktioner til den enkelte kunde som naturligvis udmunder i professionelle webdesigns, hvor bruger-venlighed og synlighed er i højsædet.
 
 
W3C Validator results... W3C Validator results...