Foto

"Den visuelle profil skal i højsædet"

Det interaktive bliver en stadig større del af vores verden, en stor del af at profilere sig positivt på elektroniske såvel som fysiske medier er bl.a. visuelle temaer i form af foto. Derfor er foto blevet en vigtigere del af virksomheders succes.
 
Ofte er billederne på virksomhedens website/hjemmeside, enten en stor del af det samlede indtryk af virksomheden og i andre tilfælde en direkte udslagsgivende faktor der i sidste ende kan være afgørende for om en kunde har tillid til den enkelte virksomhed, og dermed træffer en beslutning om at handle med virksomheden.
 
Kunder vil naturligvis vide hvem de handler med, og med den teknik vi har i dag er der rig mulighed for at præsentere sin virksomhed, medarbejdere, samarbejdspartnere etc. visuelt på og i alle tænkelige medier.
 
Virksomheder værner naturligvis om sine kunder, og plejer sine relationer til samme, at skabe så kort en afstand som muligt mellem virksomheden og dens kunder er naturligvis en ren win-win situation. Her kommer Media7 ind i billedet, vi har nogle dygtige og kompetente fotografer som står klar til at løse dine opgaver.
 
Inden for foto beskæftiger vi os primært med.:

  • Portrætfoto (medarbejder foto)
  • Ejendomsfoto (Domicilfoto, virksomhedspræsentationer, foto af ejendomme til salg eller leje etc.)
  • Produktfoto
Portrætfoto første 2000 kr. derefter 250 kr. pr. stk. over 30 medarbejdere indhent tilbud.
Ejendomsfoto 10-20 billeder 2500 kr.
Produktfoto første 750 kr. derefter 99 kr. pr stk. over 50 produkter indhent tilbud.

 
 
W3C Validator results... W3C Validator results...